Isolatieglas

Uitleg opbouw isolatieglas.

 

 

 

Isolatieglas bestaat uit 2 bladen glas met een luchtspouw doormiddel van een aluminium kader, dat is voorzien van een droogmiddel en word afgedicht met een waterdichte kitvoeg.

Afhankelijk van de sponningdiepte die beschikbaar is kan worden gevarieerd met spouwdiepte vanaf spouw 6 waarvoor geld hoe breder de spouw hoe hoger de isolatie waarde.

 

HR++ isolatieglas

 

De opbouw van HR++ is in principe dezelfde echter met dit verschil dat de lucht word vervangen door Argon gas en de binnen ruit word voorzien van een flinter dunne metaal coating.

Dit geeft u de mogelijkheid om nog meer te besparen op uw energiekosten en natuurlijk van invloed is op het energielabel op uw huis.

Bovendien draagt u bij aan het milleu, u beperkt u energieverbruik waardoor u bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.

3 dubbel glas

3 dubbelglas wordt voornamelijk toegepast in nieuwere kozijnen en kunststof kozijnen.

In veel gevallen zijn de bestaande kozijnen niet gemaakt om 3 dubbel glas samenstelling toe te passen met een hoger rendement dan HR++.

 

 

   

Standaard isolatieglas

 

HR++ isolatieglas

 

 

Zonwerend isolatieglas.

Totaal comfort voor uw woning.

 

Wilt u zowel in de winter als in de zomer genieten van de voordelen van isolatieglas dan is er nog een mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk voor zonwerende beglazing te kiezen.

In de winter houd u de kou buiten en de warmte binnen en in de zomer houd u de warmte buiten en blijft het binnen aangenaam.

 

Algemeen

Verder bied isolatieglas u de mogelijkheid om te combineren met diverse samenstellingen, te denken valt aan gelaagd glas (inbraakwerend, doorval beveiliging) diverse soorten figuurglas, roeden enz. graag geven wij u hierover informatie betreffende mogelijkheden.