Kunststof-kozijnen

Hoewel kozijnen zelf maar relatief klein zijn, bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is dan ook belangrijk dat u mooie en goed onderhouden kozijnen in uw huis heeft, wat uw huis direct een stuk aantrekkelijker maakt.


Mooi
Elke paar jaar is het een gevecht met houten kozijnen om deze zo glad mogelijk te schuren. Met kunststof kozijnen heeft u deze problemen niet. Dit komt omdat kunststof-kozijnen van ‘nature’ heel glad zijn en dit ook blijven: een kunststof kozijn zit gegarandeerd ‘strak in de lak’.


Veilig
Het is een veilig gevoel wanneer kozijnen uw belangrijkste bezittingen beschermen. Storm, spelende kinderen of het inbrekersgilde: onze kunststof kozijnen weerstaan het allemaal. Dit komt doordat we gebruik maken van het beste ‘beslag’ en hoog kwalitatief staal in de kozijnen. De politie geeft niet voor niets het Politiekeurmerk Veilig Wonen af op al onze producten en de montage.
 

Onderhoudsarm
Tenzij schilderen een hobby is, wordt een hoop ergernis en verspilde tijd voorkomen door te kiezen voor kunststof kozijnen. Gemak dient immers de mens. Onze kozijnen zijn zeer goed bestendig tegen weer en wind. U hoeft nooit meer stunts uit te halen om dat ene moeilijk bereikbare raampje te schilderen, ook het geworstel met ladders of steigers is verleden tijd. Stelt u zich eens voor hoeveel geld, tijd en ergernis u kunt besparen: uw kozijnen schoonmaken en de draaiende delen af en toe nakijken is voldoende!


Super isolerend
Onze kozijnen werken voor u. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen wordt de kou buiten gehouden en de warmte blijft binnen, zodat uw huis altijd lekker behaaglijk blijft. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunstof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn over de rust in uw eigen huis.


Duurzaam
Het klinkt misschien vreemd dat kunststof duurzaam is, daarom leggen wij hier uit waarom dit zo is. Kunststof kozijnen gaan ten eerste ontzettend lang mee, minimaal een heel mensenleven. Ten tweede worden kunststof kozijnen gerecycled, van de oude kozijnen worden weer nieuwe kozijnen of andere producten gemaakt. Bedenkt u eens hoeveel verf er wordt bespaard als u kiest voor ons product? Bovendien hebben we het dan nog niet gehad over de bijdrage aan de duurzaamheid van het milieu door de uitstekende isolerende eigenschappen van onze kozijnen. 


Garantie
Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar. 

Productie

Onze kozijnen worden door onze partner RSD kunststof kozijnen vervaardigd, helaas is deze wegens omstandigheden gestopt met het monteren en produceren met ingang van 2024. Vervanging hiervoor wordt momenteel gezocht.